Kluwer, het boekhoudsoftwarebedrijf van de Wolters Kluwer-groep, heeft sectorgenoot TopPower overgenomen.

TopPower, een bedrijf uit Poperinge maar met vestigingen in Deinze en Leuven, levert boekhoud- en facturatiesoftware en erp-oplossingen. Het bedrijf telt 30 medewerkers en haalde volgens TrendsTop in 2010 een omzet van 3,7 miljoen euro. TopPower heeft zo'n 4500 klanten.

De TopPower-oplossingen krijgen een plaats binnen het softwareportfolio van Kluwer, naast bestaande productgroepen als Expert/M, Briljant, Accon, Vero, Fiscalc en WinPris. Financiële details van de deal werden niet bekendgemaakt.

Kluwer, het boekhoudsoftwarebedrijf van de Wolters Kluwer-groep, heeft sectorgenoot TopPower overgenomen. TopPower, een bedrijf uit Poperinge maar met vestigingen in Deinze en Leuven, levert boekhoud- en facturatiesoftware en erp-oplossingen. Het bedrijf telt 30 medewerkers en haalde volgens TrendsTop in 2010 een omzet van 3,7 miljoen euro. TopPower heeft zo'n 4500 klanten. De TopPower-oplossingen krijgen een plaats binnen het softwareportfolio van Kluwer, naast bestaande productgroepen als Expert/M, Briljant, Accon, Vero, Fiscalc en WinPris. Financiële details van de deal werden niet bekendgemaakt.