Een tweet van het bedrijf verwijst naar een event op 20 oktober in Londen onder de titel "a classic is born again". Eerder liet ceo Jeff Clarke al optekenen door het australische ABC dat zijn bedrijf, na een minder geslaagde poging begin dit jaar, nu voor een heel andere aanpak gaat voor de smartphonemarkt.

"De camera zal zo buitengewoon zijn als je van Kodak zou verwachten." De historiek van Kodak in gedachten houdend kan dat betekenen dat het een smartphone met filmrolletjes wordt. Al doelt Clarke hoogstwaarschijnlijk op de fotokwaliteit van het toestel.

Kodak bracht fotografie ooit naar het grote publiek maar miste de boot naar digitale fotografie uit angst dat het de verkoop van de eigen filmrolletjes zou kelderen. Dat gebeurde sowieso en het bedrijf moest in 2012 het faillissement aanvragen. Na verkoop van patenten komt het bedrijf weer boven water en probeert het vandaag zijn plaats te vinden in het digitale tijdperk.

Een tweet van het bedrijf verwijst naar een event op 20 oktober in Londen onder de titel "a classic is born again". Eerder liet ceo Jeff Clarke al optekenen door het australische ABC dat zijn bedrijf, na een minder geslaagde poging begin dit jaar, nu voor een heel andere aanpak gaat voor de smartphonemarkt."De camera zal zo buitengewoon zijn als je van Kodak zou verwachten." De historiek van Kodak in gedachten houdend kan dat betekenen dat het een smartphone met filmrolletjes wordt. Al doelt Clarke hoogstwaarschijnlijk op de fotokwaliteit van het toestel.Kodak bracht fotografie ooit naar het grote publiek maar miste de boot naar digitale fotografie uit angst dat het de verkoop van de eigen filmrolletjes zou kelderen. Dat gebeurde sowieso en het bedrijf moest in 2012 het faillissement aanvragen. Na verkoop van patenten komt het bedrijf weer boven water en probeert het vandaag zijn plaats te vinden in het digitale tijdperk.