Koen Faes, oprichter en ceo bij de Mechelse start-up Inewit is ontslagen als gedelegeerd bestuurder van zijn bedrijf. Hij blijft wel aan boord als bestuurder.

Faes zou al geruime tijd op ramkoers zitten met zijn aandeelhouders over de te volgen strategie. Dat is te horen in financiële kringen. Koen Faes zelf was onbereikbaar voor commentaar.

Inewit ontwikkelt en verkoopt draadloze bewakingscamera's. Inewit haalde eerder voor zowat 4,1 miljoen euro aan kapitaal en uitgiftepremies op van Allegro Investment Fund, Big Bang Ventures, Quest for Growth, Vinnof en een aantal business angels. De jongste jaarrekening vertoont een bedrijfsverlies van 1,6 miljoen en een overgedragen verlies van 2,2 miljoen. Inewit voerde een aantal reorganisaties door om de cashdrain naar beneden te halen.

Bron: Trends

Koen Faes, oprichter en ceo bij de Mechelse start-up Inewit is ontslagen als gedelegeerd bestuurder van zijn bedrijf. Hij blijft wel aan boord als bestuurder. Faes zou al geruime tijd op ramkoers zitten met zijn aandeelhouders over de te volgen strategie. Dat is te horen in financiële kringen. Koen Faes zelf was onbereikbaar voor commentaar. Inewit ontwikkelt en verkoopt draadloze bewakingscamera's. Inewit haalde eerder voor zowat 4,1 miljoen euro aan kapitaal en uitgiftepremies op van Allegro Investment Fund, Big Bang Ventures, Quest for Growth, Vinnof en een aantal business angels. De jongste jaarrekening vertoont een bedrijfsverlies van 1,6 miljoen en een overgedragen verlies van 2,2 miljoen. Inewit voerde een aantal reorganisaties door om de cashdrain naar beneden te halen. Bron: Trends