Koen Van Loo wordt chief digital officer bij Athena Graphics: een internationaal actieve kmo uit Roeselare die actief is in hoogwaardige prepress voor verschillende soorten verpakkingen. Van Loo vervoegt er het managementcomité om zo mee te werken aan de verdere uitbouw van het digitaal platform en de internationalisering van de klantenportefeuille. Maar als cdo moet hij ook de verdere groei en uitbreiding van Athena Graphics mee ondersteunen. Van Loo krijgt een coördinerende rol bij de uitbouw van de structuur en de visie van de groep.

Koen Van Loo is Handelsingenieur in de Beleidsinformatica en heeft meer dan 20 jaar ervaring met digitalisatieprojecten. Hij startte zijn loopbaan bij Administratie Centrum Caritas en Sociaal Secretariaat Caritas (het latere Partezis) in Leuven. In 1998 begon hij aan een lange loopbaan bij hr-dienstengroep ADMB in Brugge, eerst als projectleider voor de uitrol van een gestandaardiseerde ICT infrastructuur. In 2004 werd hij benoemd tot cio.

Koen Van Loo is een netwerker in hart en nieren en is regelmatig te gast bij onder meer Cionet, Beltug, ADM, SAI en De Hanze.

Koen Van Loo wordt chief digital officer bij Athena Graphics: een internationaal actieve kmo uit Roeselare die actief is in hoogwaardige prepress voor verschillende soorten verpakkingen. Van Loo vervoegt er het managementcomité om zo mee te werken aan de verdere uitbouw van het digitaal platform en de internationalisering van de klantenportefeuille. Maar als cdo moet hij ook de verdere groei en uitbreiding van Athena Graphics mee ondersteunen. Van Loo krijgt een coördinerende rol bij de uitbouw van de structuur en de visie van de groep.Koen Van Loo is Handelsingenieur in de Beleidsinformatica en heeft meer dan 20 jaar ervaring met digitalisatieprojecten. Hij startte zijn loopbaan bij Administratie Centrum Caritas en Sociaal Secretariaat Caritas (het latere Partezis) in Leuven. In 1998 begon hij aan een lange loopbaan bij hr-dienstengroep ADMB in Brugge, eerst als projectleider voor de uitrol van een gestandaardiseerde ICT infrastructuur. In 2004 werd hij benoemd tot cio.Koen Van Loo is een netwerker in hart en nieren en is regelmatig te gast bij onder meer Cionet, Beltug, ADM, SAI en De Hanze.