Verwee werkte sinds 2005 bij Telenet maar trok op 1 december 2009 naar de Zwitserse kabeloperator UPC Cablecom waar hij vice president marketing en product management werd.

De man introduceerde in Zwitserland als eerste een gecombineerd aanbod, zoals we in België al langer triple play en quadruple play kennen.

Volgens een interne mail van De Persgroep die onze redactie kon inkijken zal Verwee daar binnen enkele weken aan de slag gaan. Daar vertrok recent Xavier Verellen, de Chief Commercial Officer voor België en Nederland. Door de aanwezigheid een marketingdirecteur in beide landen, werd zijn functie overbodig.

Verwee werkte sinds 2005 bij Telenet maar trok op 1 december 2009 naar de Zwitserse kabeloperator UPC Cablecom waar hij vice president marketing en product management werd.De man introduceerde in Zwitserland als eerste een gecombineerd aanbod, zoals we in België al langer triple play en quadruple play kennen.Volgens een interne mail van De Persgroep die onze redactie kon inkijken zal Verwee daar binnen enkele weken aan de slag gaan. Daar vertrok recent Xavier Verellen, de Chief Commercial Officer voor België en Nederland. Door de aanwezigheid een marketingdirecteur in beide landen, werd zijn functie overbodig.