Op 27 maart vindt in San Francisco een Microsoft-evenement plaats met als thema 'het kruispunt tussen cloud en mobile computing'. Ook kersvers CEO Satya Nadella zal er iets komen vertellen. Wat precies, dat wil Microsoft nog niet kwijt. Maar meerdere Amerikaanse media denken het te weten: een langverwachte versie van Office voor de iPad.

Als CEO van Microsoft presenteerde Satya Nadella al een nieuwe Office-versie voor Mac, een OneNote-variant voor Mac, een vervanger voor Office Web Apps (Office Online) en een nieuwe abonnementsvorm ('Personal') in Office 365.

Het zou niet verwonderlijk zijn als Office voor iPad, waar al héél lang over gespeculeerd wordt, het volgende product in dat rijtje wordt. Het uitgelezen moment omdat de kantoorsuite voor Apple's tablet aan te kondigen, lijkt het Microsoft-event op 27 maart in San Francisco, met als thema 'het kruispunt tussen cloud en mobile computing'.

Een Office-versie voor de iPhone is er wel al: Office Mobile. Daarbij is een Office 365-abonnement vereist om wijzigingen te kunnen doorvoeren in documenten. Wellicht zal Office voor iPad op dezelfde manier werken.

Op 27 maart vindt in San Francisco een Microsoft-evenement plaats met als thema 'het kruispunt tussen cloud en mobile computing'. Ook kersvers CEO Satya Nadella zal er iets komen vertellen. Wat precies, dat wil Microsoft nog niet kwijt. Maar meerdere Amerikaanse media denken het te weten: een langverwachte versie van Office voor de iPad. Als CEO van Microsoft presenteerde Satya Nadella al een nieuwe Office-versie voor Mac, een OneNote-variant voor Mac, een vervanger voor Office Web Apps (Office Online) en een nieuwe abonnementsvorm ('Personal') in Office 365. Het zou niet verwonderlijk zijn als Office voor iPad, waar al héél lang over gespeculeerd wordt, het volgende product in dat rijtje wordt. Het uitgelezen moment omdat de kantoorsuite voor Apple's tablet aan te kondigen, lijkt het Microsoft-event op 27 maart in San Francisco, met als thema 'het kruispunt tussen cloud en mobile computing'. Een Office-versie voor de iPhone is er wel al: Office Mobile. Daarbij is een Office 365-abonnement vereist om wijzigingen te kunnen doorvoeren in documenten. Wellicht zal Office voor iPad op dezelfde manier werken.