De stad Kortrijk heeft de contracten voor telefonie en internet voor de komende jaren aan Mobistar en Telenet gegund.

Telenet werd gekozen voor vaste telefonie en internet. De opdracht heeft een waarde van 373.000 euro en loopt tot 2011. Mobistar werd geselecteerd voor mobiele telefonie en krijgt daarvoor 136.000 euro. Dat zijn relatief lage prijzen, gezien de aanvankelijke geraamde waarde van in totaal 1,58 miljoen euro.

De opdracht heeft niet alleen betrekking op het stadsbestuur, maar ook op het OCMW van Kortrijk, de politiezone Vlas (Kortrijk, Kuurne en Lendelede) en het gemeentelijk parkeerbedrijf Parko.

De stad Kortrijk heeft de contracten voor telefonie en internet voor de komende jaren aan Mobistar en Telenet gegund. Telenet werd gekozen voor vaste telefonie en internet. De opdracht heeft een waarde van 373.000 euro en loopt tot 2011. Mobistar werd geselecteerd voor mobiele telefonie en krijgt daarvoor 136.000 euro. Dat zijn relatief lage prijzen, gezien de aanvankelijke geraamde waarde van in totaal 1,58 miljoen euro. De opdracht heeft niet alleen betrekking op het stadsbestuur, maar ook op het OCMW van Kortrijk, de politiezone Vlas (Kortrijk, Kuurne en Lendelede) en het gemeentelijk parkeerbedrijf Parko.