Het bedrijf keert terug naar de vertrouwde merknaam 'Base'. In 2009 werd de juridische benaming van het bedrijf veranderd in KPN Group Belgium - de merknaam werd wel behouden. In april dit jaar werd de nieuwe juridische benaming, BASE Company, aangekondigd.

De nieuwe naam onderstreept de ambitie om de markt nog steviger aan te pakken, klinkt het in het persbericht. "Het bedrijf krijgt hiermee een sterkere en meer herkenbare 'smoel'." De lancering van een nieuw groepslogo zal deze naamsverandering nog meer kracht bijzetten, voegt het bedrijf er aan toe.

BASE Company is een volle dochter van het Nederlandse telecombedrijf KPN. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen een vijfde van de mobiele markt in ons land in handen. (Belga/MI)


Het bedrijf keert terug naar de vertrouwde merknaam 'Base'. In 2009 werd de juridische benaming van het bedrijf veranderd in KPN Group Belgium - de merknaam werd wel behouden. In april dit jaar werd de nieuwe juridische benaming, BASE Company, aangekondigd. De nieuwe naam onderstreept de ambitie om de markt nog steviger aan te pakken, klinkt het in het persbericht. "Het bedrijf krijgt hiermee een sterkere en meer herkenbare 'smoel'." De lancering van een nieuw groepslogo zal deze naamsverandering nog meer kracht bijzetten, voegt het bedrijf er aan toe. BASE Company is een volle dochter van het Nederlandse telecombedrijf KPN. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen een vijfde van de mobiele markt in ons land in handen. (Belga/MI)