Samsung heeft volgens de operator, tevens het moederbedrijf van Base Company, zonder toestemming technologie voor gegevensoverdracht gebruikt in verschillende smartphones. Veel details zijn er nog niet bekend, maar het nieuws wordt wel bevestigd door een woordvoerder van KPN aan ABM Financial News, aldus FD.nl.

KPN is van plan om Samsung geld te vragen voor het gebruik van de technolgie in het verleden. Maar tegelijk wil het ook een verbod op het gebruik in toekomstige toestellen. Hoeveel compensatie KPN van Samsung hoopt te krijgen is niet bekend.

Samsung heeft volgens de operator, tevens het moederbedrijf van Base Company, zonder toestemming technologie voor gegevensoverdracht gebruikt in verschillende smartphones. Veel details zijn er nog niet bekend, maar het nieuws wordt wel bevestigd door een woordvoerder van KPN aan ABM Financial News, aldus FD.nl.KPN is van plan om Samsung geld te vragen voor het gebruik van de technolgie in het verleden. Maar tegelijk wil het ook een verbod op het gebruik in toekomstige toestellen. Hoeveel compensatie KPN van Samsung hoopt te krijgen is niet bekend.