RoutIT bestaat sinds 2000 en levert internet-, cloud-, connectiviteits- en communicatiediensten aan KMO's via lokale ict-partners in Nederland. Het bedrijf wordt geleid door Frank van der Post en Paul Velders, telt zo'n 100 medewerkers en haalde vorig jaar een omzet van 90 miljoen euro.

KPN nam in 2012 al een belang van 12.5 procent in het bedrijf met een optie op een volledige overname. Dat laatste is sinds 1 april een feit. Beide bedrijven werkten de afgelopen jaren al samen voor de KMO-markt, waar het RoutIT naar eigen zeggen zo'n honderdduizend klanten heeft via 1.500 lokale partners.

RoutIT bestaat sinds 2000 en levert internet-, cloud-, connectiviteits- en communicatiediensten aan KMO's via lokale ict-partners in Nederland. Het bedrijf wordt geleid door Frank van der Post en Paul Velders, telt zo'n 100 medewerkers en haalde vorig jaar een omzet van 90 miljoen euro.KPN nam in 2012 al een belang van 12.5 procent in het bedrijf met een optie op een volledige overname. Dat laatste is sinds 1 april een feit. Beide bedrijven werkten de afgelopen jaren al samen voor de KMO-markt, waar het RoutIT naar eigen zeggen zo'n honderdduizend klanten heeft via 1.500 lokale partners.