KPN-dochter Getronics verkoopt de divisie Business Solutions aan it-bedrijf Total Specific Solutions.

KPN kondigde in februari aan een aantal Getronics-onderdelen te verkopen die niet meer tot de kernactiviteiten behoren. Het grootste onderdeel, Business Application Services (BAS), werd deze zomer al verkocht aan Capgemini.

Business Solutions maakt specifieke software voor lokale overheden en de gezondheidszorg. De transactie wordt naar verwachting begin 2009 afgerond. De jaaromzet ligt tussen de 100 en 200 miljoen euro. Eerder dit jaar verkocht Getronics al dochter Everest aan Total Specific Solutions.

Er staat nu nog één Getronics-onderdeel te koop: Document Services. Die afdeling, die in mei te koop werd gezet, houdt zich bezig met print- en maildienstverlening. Het verkoopproces is volgens Getronics nog in volle gang.

Bron: Belga

KPN-dochter Getronics verkoopt de divisie Business Solutions aan it-bedrijf Total Specific Solutions. KPN kondigde in februari aan een aantal Getronics-onderdelen te verkopen die niet meer tot de kernactiviteiten behoren. Het grootste onderdeel, Business Application Services (BAS), werd deze zomer al verkocht aan Capgemini. Business Solutions maakt specifieke software voor lokale overheden en de gezondheidszorg. De transactie wordt naar verwachting begin 2009 afgerond. De jaaromzet ligt tussen de 100 en 200 miljoen euro. Eerder dit jaar verkocht Getronics al dochter Everest aan Total Specific Solutions. Er staat nu nog één Getronics-onderdeel te koop: Document Services. Die afdeling, die in mei te koop werd gezet, houdt zich bezig met print- en maildienstverlening. Het verkoopproces is volgens Getronics nog in volle gang. Bron: Belga