Het Nederlandse telecomconcern KPN vindt het bod van 8 euro per aandeel dat de Mexicaanse sectorgenoot América Móvil dinsdag aankondigde, te laag. KPN wordt "substantieel ondergewaardeerd", zo liet het bedrijf weten. KPN zal het 'ongevraagde' bod waarmee América Móvil een belang van maximaal 28 procent wil verkrijgen, wel zorgvuldig bestuderen. Ook zal het de Mexicanen om nadere toelichting vragen. In tussentijd blijft het bedrijf 'alle strategische opties' onderzoeken.

América Móvil, de Mexicaanse telco van de rijkste man ter wereld Carlos Slim, is de grootste aanbieder van draadloze diensten in Latijns-Amerika. Het bedrijf had eind maart 246 miljoen draadloze abonnees in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Bron: Belga

Het Nederlandse telecomconcern KPN vindt het bod van 8 euro per aandeel dat de Mexicaanse sectorgenoot América Móvil dinsdag aankondigde, te laag. KPN wordt "substantieel ondergewaardeerd", zo liet het bedrijf weten. KPN zal het 'ongevraagde' bod waarmee América Móvil een belang van maximaal 28 procent wil verkrijgen, wel zorgvuldig bestuderen. Ook zal het de Mexicanen om nadere toelichting vragen. In tussentijd blijft het bedrijf 'alle strategische opties' onderzoeken. América Móvil, de Mexicaanse telco van de rijkste man ter wereld Carlos Slim, is de grootste aanbieder van draadloze diensten in Latijns-Amerika. Het bedrijf had eind maart 246 miljoen draadloze abonnees in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Bron: Belga