Een nieuw patent - dat Apple op 28 maart heeft aangevraagd - geeft een iPhone weer met een buigzaam AMOLED-display, dat de hele smartphone bedekt om zo een maximaal schermoppervlak te verkrijgen. De transparante schermlagen zorgen ook voor een 3D-effect.

Er wordt bij Apple ook geëxperimenteerd met een volledig platte en een cilindervormige iPhone, zo wijst het patent nog uit. En naast het herdachte uiterlijk, zou deze mogelijke nieuwe iPhone ook software voor gezichtsherkenning bevatten.

Vraag is natuurlijk of Apple daadwerkelijk iets gaat doen met de concepten die in het patent afgebeeld en beschreven worden.

Een nieuw patent - dat Apple op 28 maart heeft aangevraagd - geeft een iPhone weer met een buigzaam AMOLED-display, dat de hele smartphone bedekt om zo een maximaal schermoppervlak te verkrijgen. De transparante schermlagen zorgen ook voor een 3D-effect. Er wordt bij Apple ook geëxperimenteerd met een volledig platte en een cilindervormige iPhone, zo wijst het patent nog uit. En naast het herdachte uiterlijk, zou deze mogelijke nieuwe iPhone ook software voor gezichtsherkenning bevatten. Vraag is natuurlijk of Apple daadwerkelijk iets gaat doen met de concepten die in het patent afgebeeld en beschreven worden.