Wiktander werkt sinds 2019 bij F5 Networks, eerder in een rol als vicepresident verantwoordelijk voor de regio Noordoost. Voordat ze bij F5 kwam, bekleedde ze senior leiderschapsposities bij Dell en HP.

Digitale transformatie

In haar nieuwe functie staat Wiktander in voor het aansturen van de bedrijfsstrategie om organisaties en overheden beter te ondersteunen bij hun cyberbeveiliging en digitale transformatie.

Pierre Castelnau, senior vicepresident voor EMEA Sales bij F5, stelt dat Wiktander F5 Noordoost naar een hoger niveau getild heeft door 'een cultuur van groei, samenwerking en inclusiviteit te stimuleren'.

In samenwerking met Dutch IT-channel.

Wiktander werkt sinds 2019 bij F5 Networks, eerder in een rol als vicepresident verantwoordelijk voor de regio Noordoost. Voordat ze bij F5 kwam, bekleedde ze senior leiderschapsposities bij Dell en HP.In haar nieuwe functie staat Wiktander in voor het aansturen van de bedrijfsstrategie om organisaties en overheden beter te ondersteunen bij hun cyberbeveiliging en digitale transformatie.Pierre Castelnau, senior vicepresident voor EMEA Sales bij F5, stelt dat Wiktander F5 Noordoost naar een hoger niveau getild heeft door 'een cultuur van groei, samenwerking en inclusiviteit te stimuleren'.In samenwerking met Dutch IT-channel.