"Onze economie heeft gezonde en vooral slimme logistiek nodig. Om die te kunnen uitbouwen en te handhaven hebben we goede, eigentijdse afgestudeerden nodig die precies weten wat de problemen zijn en hoe we die kunnen aanpakken", aldus vicerector Piet Desmet.

Er beweegt immers veel in het land van de logistiek, waardoor de sector voortdurend nood heeft aan nieuwe kennis en expertise, niet zelden gekoppeld aan nieuwe technologie. De initiatiefnemers zijn ervan overtuigd dat de logistiek in ons land nog veel sneller, goedkoper en duurzamer kan dan nu al gebeurt.

"Onze economie heeft gezonde en vooral slimme logistiek nodig. Om die te kunnen uitbouwen en te handhaven hebben we goede, eigentijdse afgestudeerden nodig die precies weten wat de problemen zijn en hoe we die kunnen aanpakken", aldus vicerector Piet Desmet. Er beweegt immers veel in het land van de logistiek, waardoor de sector voortdurend nood heeft aan nieuwe kennis en expertise, niet zelden gekoppeld aan nieuwe technologie. De initiatiefnemers zijn ervan overtuigd dat de logistiek in ons land nog veel sneller, goedkoper en duurzamer kan dan nu al gebeurt.