De aanbieder van werkplekoplossingen Regus stelde een top tien samen van alle privézaken die Belgen tijdens de werkuren verrichten.

De top drie bestaat uit het checken van privémails (75%), het voeren van privételefoongesprekken (53% en het uitvoeren van online transacties (52%).

Verder neemt vooral het gebruik van sociale media op de werkvloer toe. Een kwart van de bevraagde Belgen bezoekt tijdens de werkuren Facebook, Twitter of LinkedIn. Dat is een stijging met 14 procent tegenover tweeënhalf jaar geleden.

De aanbieder van werkplekoplossingen Regus stelde een top tien samen van alle privézaken die Belgen tijdens de werkuren verrichten. De top drie bestaat uit het checken van privémails (75%), het voeren van privételefoongesprekken (53% en het uitvoeren van online transacties (52%). Verder neemt vooral het gebruik van sociale media op de werkvloer toe. Een kwart van de bevraagde Belgen bezoekt tijdens de werkuren Facebook, Twitter of LinkedIn. Dat is een stijging met 14 procent tegenover tweeënhalf jaar geleden.