Softwarereus Microsoft heeft bekendgemaakt dat de nettowinst van de groep in het derde kwartaal met 32 procent is teruggevallen tot 2,98 miljard dollar. De omzet daalde met 6 procent.

De omzet die op 15,02 miljard dollar verwacht werd, bedroeg slechts 13,65 miljard dollar. Financieel directeur Chris Liddell vertelde in een communiqué dat hij nog minstens tot volgend kwartaal zwakke cijfers verwacht. Microsoft kondigde eerder al aan dat het 5.000 mensen zal moeten ontslaan door die daling van de winstcijfers.

Bron: Belga

Softwarereus Microsoft heeft bekendgemaakt dat de nettowinst van de groep in het derde kwartaal met 32 procent is teruggevallen tot 2,98 miljard dollar. De omzet daalde met 6 procent. De omzet die op 15,02 miljard dollar verwacht werd, bedroeg slechts 13,65 miljard dollar. Financieel directeur Chris Liddell vertelde in een communiqué dat hij nog minstens tot volgend kwartaal zwakke cijfers verwacht. Microsoft kondigde eerder al aan dat het 5.000 mensen zal moeten ontslaan door die daling van de winstcijfers. Bron: Belga