Is jouw site een inspiratiebron voor de haiku's van Herman Van Rompuy? 'Haiku Herman' vertelt het je.

Eigenlijk was het was maar een kwestie van tijd vooraleer de eerste reclamejongens de benoeming van Herman Van Rompuy zouden aangrijpen om er een humoristische website rond te bouwen. Bij ons weten is het Hasseltse reclamebureau Nocus de eerste, maar iets vertelt ons dat het hier niet zal bij blijven.

Hun [Haiku Herman] analyseert de teksten op een website en creëert er een haiku bij: een Japans gedicht dat geschreven wordt in drie regels van vijf, zeven en nogmaals vijf lettergrepen. Niet alleen in het Nederlands maar ook in het Engels: zo gaat dat in Europa. Al zal Sarkozy er allicht minder blij mee zijn dat een Haiku in het Frans er blijkbaar niet in zit. En dat Haiku Herman weigert om www.datanews.be te analyseren, vinden wij dan weer spijtig. Veel verder dan dit geraakt hij niet:

Three things are certain:Death, taxes and lost data.Guess which has occurred.

Is jouw site een inspiratiebron voor de haiku's van Herman Van Rompuy? 'Haiku Herman' vertelt het je. Eigenlijk was het was maar een kwestie van tijd vooraleer de eerste reclamejongens de benoeming van Herman Van Rompuy zouden aangrijpen om er een humoristische website rond te bouwen. Bij ons weten is het Hasseltse reclamebureau Nocus de eerste, maar iets vertelt ons dat het hier niet zal bij blijven. Hun [Haiku Herman] analyseert de teksten op een website en creëert er een haiku bij: een Japans gedicht dat geschreven wordt in drie regels van vijf, zeven en nogmaals vijf lettergrepen. Niet alleen in het Nederlands maar ook in het Engels: zo gaat dat in Europa. Al zal Sarkozy er allicht minder blij mee zijn dat een Haiku in het Frans er blijkbaar niet in zit. En dat Haiku Herman weigert om www.datanews.be te analyseren, vinden wij dan weer spijtig. Veel verder dan dit geraakt hij niet: Three things are certain:Death, taxes and lost data.Guess which has occurred.