Op donderdag 4 februari verkiest Data News de topvrouw van de Belgische ICT-wereld en een jong talent dat nu al haar strepen verdiende. De finalistes zijn bekend, de Bozar wordt stilaan aangekleed. Alleen de redactie moet nog bepalen of ze al dan niet een das of een strikje zal dragen.

She Goes ICT staat zoals altijd in het teken van vrouwen in de technologiesector. Zo komt Christel Verschaeren, VP CIO Services EMEA bij IBM en experte rond gendergelijkheid spreken. Vanaf 20 uur worden de winnaars bekendgemaakt. Nadien is er een walking dinner met uitgebreide mogelijkheid om te netwerken.

De plaatsen raken stilaan volzet. Wil graag aanwezig zijn op dit topevenement? Schrijf je dan zeker vandaag nog in!

Op donderdag 4 februari verkiest Data News de topvrouw van de Belgische ICT-wereld en een jong talent dat nu al haar strepen verdiende. De finalistes zijn bekend, de Bozar wordt stilaan aangekleed. Alleen de redactie moet nog bepalen of ze al dan niet een das of een strikje zal dragen.She Goes ICT staat zoals altijd in het teken van vrouwen in de technologiesector. Zo komt Christel Verschaeren, VP CIO Services EMEA bij IBM en experte rond gendergelijkheid spreken. Vanaf 20 uur worden de winnaars bekendgemaakt. Nadien is er een walking dinner met uitgebreide mogelijkheid om te netwerken.De plaatsen raken stilaan volzet. Wil graag aanwezig zijn op dit topevenement? Schrijf je dan zeker vandaag nog in!