Details over de nieuwe phablet zijn in de afgelopen weken uitgelekt, maar Samsung heeft nog niets bevestigd. Het device zou in Europa 849 euro gaan kosten. Het zou dezelfde functies krijgen als de Galaxy S7 en S7 Edge, maar het toestel zou ook een irisscanner en 6 GB aan werkgeheugen krijgen.

De vorige versie heette Note 5. Samsung slaat nummer 6 dus over. Dat heeft te maken met de Galaxy S-serie smartphones. De namen van S en Note kloppen namelijk niet helemaal. Begin vorig jaar lanceerde Samsung de S6 en in het najaar de Note 5. In 2014 bracht Samsung de S5 en vervolgens de Note 4 op de markt. In maart dit jaar verscheen de S7 in de winkels. Door nu voor Note 7 te kiezen, brengt Samsung meer lijn aan in de namen.(ANP)

Details over de nieuwe phablet zijn in de afgelopen weken uitgelekt, maar Samsung heeft nog niets bevestigd. Het device zou in Europa 849 euro gaan kosten. Het zou dezelfde functies krijgen als de Galaxy S7 en S7 Edge, maar het toestel zou ook een irisscanner en 6 GB aan werkgeheugen krijgen.De vorige versie heette Note 5. Samsung slaat nummer 6 dus over. Dat heeft te maken met de Galaxy S-serie smartphones. De namen van S en Note kloppen namelijk niet helemaal. Begin vorig jaar lanceerde Samsung de S6 en in het najaar de Note 5. In 2014 bracht Samsung de S5 en vervolgens de Note 4 op de markt. In maart dit jaar verscheen de S7 in de winkels. Door nu voor Note 7 te kiezen, brengt Samsung meer lijn aan in de namen.(ANP)