Bedoeling was dat het ruimteschip woensdag rond 18 uur lokale tijd gelanceerd werd van op Cape Canaveral, maar die lancering is uitgesteld naar donderdag.

Het wordt de derde vlucht van de capsule, die voor meer dan 2.200 kilogram aan voorraden zal brengen naar het internationaal ruimtestation ISS om de crew van Expedition 60 te ondersteunen, verklaarde NASA. Het gaat onder meer om voedsel voor de astronauten en materiaal voor meer dan 250 wetenschappelijke experimenten die aan boord van het ISS worden uitgevoerd.

Bedoeling was dat het ruimteschip woensdag rond 18 uur lokale tijd gelanceerd werd van op Cape Canaveral, maar die lancering is uitgesteld naar donderdag. Het wordt de derde vlucht van de capsule, die voor meer dan 2.200 kilogram aan voorraden zal brengen naar het internationaal ruimtestation ISS om de crew van Expedition 60 te ondersteunen, verklaarde NASA. Het gaat onder meer om voedsel voor de astronauten en materiaal voor meer dan 250 wetenschappelijke experimenten die aan boord van het ISS worden uitgevoerd.