Ellison is CTO, oprichter en voorzitter van Oracle en kocht dit jaar ook drie miljoen aandelen van de elektrische wagenproducent.

Kathleen Wilson-Thompson, .
Kathleen Wilson-Thompson © .

Het tweede nieuwe bestuurslid is Kathleen Wilson-Thompson, de executive vicepresident en Global Chief Human Resources bij Walgreens Boots Alliance, een Amerikaanse winkelketen die zich toelegt op farmaceutica en gezondheidsproducten. Daarvoor werkte ze ook 17 jaar bij Kellogg.

Tesla duidde in november nog Roby Denholm aan als voorzitter. Zij is momenteel CFO van de Australische telecomoperator Telstra maar zal zich binnen enkele maanden voltijds toeleggen op haar nieuwe taak bij Tesla.

Ellison is CTO, oprichter en voorzitter van Oracle en kocht dit jaar ook drie miljoen aandelen van de elektrische wagenproducent.Het tweede nieuwe bestuurslid is Kathleen Wilson-Thompson, de executive vicepresident en Global Chief Human Resources bij Walgreens Boots Alliance, een Amerikaanse winkelketen die zich toelegt op farmaceutica en gezondheidsproducten. Daarvoor werkte ze ook 17 jaar bij Kellogg.Tesla duidde in november nog Roby Denholm aan als voorzitter. Zij is momenteel CFO van de Australische telecomoperator Telstra maar zal zich binnen enkele maanden voltijds toeleggen op haar nieuwe taak bij Tesla.