Easyphone krijgt een nieuwe topman in Frankrijk. De Belg Laurent Detournay gaat de Franse afdeling leiden.

Detournay heeft meer dan 17 jaar ervaring in de sector van contactcenters, zowel in technische functies als verkoop, naverkoop en directie. Recent werd hij benoemd tot vicepresident Noord-Europa van de groep Altitude Software, maar nu gaat hij ook het managementsteam van dochterbedrijf Easyphone leiden.

De 47-jarige nieuwe topman van Easyphone France werkt sinds januari 2007 bij Altitude software. Voorheen was hij onder meer aan de slag bij Datapoint en AT&T. Ook was hij International Strategic Project Director bij Vocalcom en pricipal pre-sales consultant bij British Telecom. Detournay heeft een diploma burgerlijk ingenieur en informatica op zak van de UCL in Louvain-La-Neuve.

Easyphone krijgt een nieuwe topman in Frankrijk. De Belg Laurent Detournay gaat de Franse afdeling leiden. Detournay heeft meer dan 17 jaar ervaring in de sector van contactcenters, zowel in technische functies als verkoop, naverkoop en directie. Recent werd hij benoemd tot vicepresident Noord-Europa van de groep Altitude Software, maar nu gaat hij ook het managementsteam van dochterbedrijf Easyphone leiden. De 47-jarige nieuwe topman van Easyphone France werkt sinds januari 2007 bij Altitude software. Voorheen was hij onder meer aan de slag bij Datapoint en AT&T. Ook was hij International Strategic Project Director bij Vocalcom en pricipal pre-sales consultant bij British Telecom. Detournay heeft een diploma burgerlijk ingenieur en informatica op zak van de UCL in Louvain-La-Neuve.