Van Tornhout werkte sinds midden 2012 voor het Mechelse kabelbedrijf. Daarvoor was hij head of sales West-Europa voor tv & media management bij Ericsson waar hij sinds eind 2009 aan de slag was. Voorheen werkte hij voor Commsquare, Nokia Siemens Networks, Siemens, Proximus en Philips.

De ambitie van Zappware is om verder te groeien. "We hebben met Zappwaren digitale tv-oplossingen sinds 2001 uitgerold. Nu willen we het bedrijf naar een hoger niveau brengen", zegt ceo Patrick Vos in een verklaring. Dat hoger niveau is internationaal waarbij Van Tornhout mee de roadmap en productpositionering zal leiden.

Van Tornhout werkte sinds midden 2012 voor het Mechelse kabelbedrijf. Daarvoor was hij head of sales West-Europa voor tv & media management bij Ericsson waar hij sinds eind 2009 aan de slag was. Voorheen werkte hij voor Commsquare, Nokia Siemens Networks, Siemens, Proximus en Philips.De ambitie van Zappware is om verder te groeien. "We hebben met Zappwaren digitale tv-oplossingen sinds 2001 uitgerold. Nu willen we het bedrijf naar een hoger niveau brengen", zegt ceo Patrick Vos in een verklaring. Dat hoger niveau is internationaal waarbij Van Tornhout mee de roadmap en productpositionering zal leiden.