It-topman Leandro Balbinot verlaat de biermultinational AB Inbev. Hij keert terug naar Brazilië.

Leandro Balbinot was bij AB Inbev als directeur verantwoordelijk voor Global IBS Technology Operations. Na de overname van Anheuser-Bush is hij gevraagd om de it-transformatie in de Amerikaanse vestiging te leiden. Daarvoor heeft hij bedankt. Na zes jaar België keert hij met zijn familie terug naar Brazilië voor een job als cio buiten de Inbev groep.

Balbinot was onlangs nog een van de keynote sprekers op de Data News conferentie over fusies en overnames. Hij kaartte er aan dat AB Inbev [zijn it-strategie mogelijk zou wijzigen]. Anheuser-Bush telt 900 it-ers, terwijl Inbev alles outgesourced heeft aan IBM.

It-topman Leandro Balbinot verlaat de biermultinational AB Inbev. Hij keert terug naar Brazilië. Leandro Balbinot was bij AB Inbev als directeur verantwoordelijk voor Global IBS Technology Operations. Na de overname van Anheuser-Bush is hij gevraagd om de it-transformatie in de Amerikaanse vestiging te leiden. Daarvoor heeft hij bedankt. Na zes jaar België keert hij met zijn familie terug naar Brazilië voor een job als cio buiten de Inbev groep. Balbinot was onlangs nog een van de keynote sprekers op de Data News conferentie over fusies en overnames. Hij kaartte er aan dat AB Inbev [zijn it-strategie mogelijk zou wijzigen]. Anheuser-Bush telt 900 it-ers, terwijl Inbev alles outgesourced heeft aan IBM.