Het bedrijf heeft zijn eigen 'LePad' voorgesteld aan de Chinese media.

De Chinese pc-producent Lenovo, gekend als eerder een traditionele computerfabrikant, gaat met de LePad de concurrentie aan met de iPad van Apple en andere tabletcomputers. Eerder werd aangekondigd dat de Lenovo-tablet in juni wereldwijd zal worden uitgebracht.

Lenovo sluit zich met de gloednieuwe LePad aan bij andere tabletproducenten als Dell, Toshiba, Samsung of Research in Motion (RIM). De tablet van Lenovo draait op het Android-besturingssysteem van Google. De Chinezen betalen 3.499 yuan (380 euro) voor de minst dure versie van het hebbeding.

Lenovo heeft een marktaandeel van 27 procent in China, volgens het consultancybureau IDC. De huidige dominante speler op de tabletmarkt, Apple, verkocht vorig jaar 15 miljoen iPads.

Bron: Belga

Het bedrijf heeft zijn eigen 'LePad' voorgesteld aan de Chinese media. De Chinese pc-producent Lenovo, gekend als eerder een traditionele computerfabrikant, gaat met de LePad de concurrentie aan met de iPad van Apple en andere tabletcomputers. Eerder werd aangekondigd dat de Lenovo-tablet in juni wereldwijd zal worden uitgebracht. Lenovo sluit zich met de gloednieuwe LePad aan bij andere tabletproducenten als Dell, Toshiba, Samsung of Research in Motion (RIM). De tablet van Lenovo draait op het Android-besturingssysteem van Google. De Chinezen betalen 3.499 yuan (380 euro) voor de minst dure versie van het hebbeding. Lenovo heeft een marktaandeel van 27 procent in China, volgens het consultancybureau IDC. De huidige dominante speler op de tabletmarkt, Apple, verkocht vorig jaar 15 miljoen iPads. Bron: Belga