De nieuwe generatie van de Moto G heeft onder meer een iets groter beeldscherm (5,5 inch) en beschikt over een Snapdragon 617-processor. De Moto G Plus is een "upgrade" van Moto G, met een vingerafdrukscanner en een betere camera (16 in plaats van 13 megapixel), maar heeft voorts nagenoeg hetzelfde design. De toestellen komen vanaf juni op de markt voor ongeveer 250 en 300 euro.

Volgens Weisswange is de nieuwe Moto G-reeks een "beginpunt om de strijd opnieuw aan te gaan" op de smartphonemarkt. Later dit jaar wordt daarnaast de nieuwe versie van het Motorola-vlaggenschip Moto X verwacht. De huidige versie bleef bij haar lancering onder de verwachtingen. (Belga/WK)

De nieuwe generatie van de Moto G heeft onder meer een iets groter beeldscherm (5,5 inch) en beschikt over een Snapdragon 617-processor. De Moto G Plus is een "upgrade" van Moto G, met een vingerafdrukscanner en een betere camera (16 in plaats van 13 megapixel), maar heeft voorts nagenoeg hetzelfde design. De toestellen komen vanaf juni op de markt voor ongeveer 250 en 300 euro. Volgens Weisswange is de nieuwe Moto G-reeks een "beginpunt om de strijd opnieuw aan te gaan" op de smartphonemarkt. Later dit jaar wordt daarnaast de nieuwe versie van het Motorola-vlaggenschip Moto X verwacht. De huidige versie bleef bij haar lancering onder de verwachtingen. (Belga/WK)