Hogeschool Vives werd midden in de paasvakantie getroffen door een cyberaanval. Hackers probeerden data in handen te krijgen, waarop de school besloot om zelf alle systemen tijdelijk stil te leggen. Dat had vooral effect op de online platformen en het mailverkeer.

Het heropstarten van die systemen nam meer tijd in beslag dan verwacht. De paswoorden van zo'n 17.000 gebruikers moesten aangepast worden en dat nam meer tijd in beslag dan gedacht. Vanaf morgen/woensdag kunnen alle lessen weer plaatsvinden.

Hogeschool Vives werd midden in de paasvakantie getroffen door een cyberaanval. Hackers probeerden data in handen te krijgen, waarop de school besloot om zelf alle systemen tijdelijk stil te leggen. Dat had vooral effect op de online platformen en het mailverkeer.Het heropstarten van die systemen nam meer tijd in beslag dan verwacht. De paswoorden van zo'n 17.000 gebruikers moesten aangepast worden en dat nam meer tijd in beslag dan gedacht. Vanaf morgen/woensdag kunnen alle lessen weer plaatsvinden.