Facebook voor Dummies, zo zou je de satire van het Franse komische acteursduo Les Bodins kunnen omschrijven, al klinkt het bij hen dan wel "Face de Bouc pour les Nuls".

Momenteel toert het Franse gezelschap met hun nieuwe voorstelling Les Bodin's Retour au pays door heel Frankrijk. Het duo Vincent Dubois en Jean-Christian Fraiscinet kruipen in de huid van respectievelijk een 87-jarige, nog vieve, oude boerin en haar wat dommere zoon.

De oude dame laat zien dat ze mee is met de tijd als ze haar zoon meedeelt dat ze niet alleen op het internet surft en op MSN chat, maar ook een grote schare vrienden op Facebook heeft. Zoonlief weet niet waarover zijn moeder het heeft en in een hilarische scène legt het stokoude besje hem op geheel eigen wijze uit wat dat precies is: Face de Bouc.

Facebook voor Dummies, zo zou je de satire van het Franse komische acteursduo Les Bodins kunnen omschrijven, al klinkt het bij hen dan wel "Face de Bouc pour les Nuls". Momenteel toert het Franse gezelschap met hun nieuwe voorstelling Les Bodin's Retour au pays door heel Frankrijk. Het duo Vincent Dubois en Jean-Christian Fraiscinet kruipen in de huid van respectievelijk een 87-jarige, nog vieve, oude boerin en haar wat dommere zoon. De oude dame laat zien dat ze mee is met de tijd als ze haar zoon meedeelt dat ze niet alleen op het internet surft en op MSN chat, maar ook een grote schare vrienden op Facebook heeft. Zoonlief weet niet waarover zijn moeder het heeft en in een hilarische scène legt het stokoude besje hem op geheel eigen wijze uit wat dat precies is: Face de Bouc.