Macnification, de microscopie-software van het Leuvense bedrijf Orbicule, heeft op het jaarlijkse Apple Congres in San Francisco een Apple Design Award weggekaapt. Die prestigieuze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan software die zich onderscheidt op vlak van innovatie, gebruiksgemak, performantie en integratie.

Het softwarepakket werd ontwikkeld voor het analyseren van elektronen-microscopische beelden die veelvuldig worden gebruikt in de biologie, geologie, materiaalkunde en industriële toepassingen. Het biedt met name oplossingen voor het volledige werkschema vanaf het maken van de beelden met de elektronenmicroscoop tot de publicatie ervan in vaktijdschriften.

Bron: Belga

Macnification, de microscopie-software van het Leuvense bedrijf Orbicule, heeft op het jaarlijkse Apple Congres in San Francisco een Apple Design Award weggekaapt. Die prestigieuze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan software die zich onderscheidt op vlak van innovatie, gebruiksgemak, performantie en integratie. Het softwarepakket werd ontwikkeld voor het analyseren van elektronen-microscopische beelden die veelvuldig worden gebruikt in de biologie, geologie, materiaalkunde en industriële toepassingen. Het biedt met name oplossingen voor het volledige werkschema vanaf het maken van de beelden met de elektronenmicroscoop tot de publicatie ervan in vaktijdschriften. Bron: Belga