Verschillende gebruikers hebben online gemeld dat de Galaxy Note 7 vuur kan vatten. Online doken op van ontplofte versies van Samsung nieuwe smartphonemodel, de Galaxy Note 7. De levering van de nieuwe modellen is daarom opgeschort. Officieel vertraagt Samsung de lancering voor 'extra kwaliteitstesten'.

Het toestel leek nochtans op weg om een regelrechte hit te worden. Het kwam op 19 augustus op de markt en Samsung heeft er ondertussen al zo'n 400.000 van verkocht. De vertraging komt erg ongelegen voor het bedrijf, zeker omdat grote concurrent Apple in de komende weken de iPhone 7 uitbrengt. Samsung hoopte ongetwijfeld om die lancering voor te zijn. Het nieuws haalde de marktwaarde van Samsung Electronics Co Ltd. donderdag dan ook met zeven miljard dollar naar beneden, meldt Reuters.

Verschillende gebruikers hebben online gemeld dat de Galaxy Note 7 vuur kan vatten. Online doken op van ontplofte versies van Samsung nieuwe smartphonemodel, de Galaxy Note 7. De levering van de nieuwe modellen is daarom opgeschort. Officieel vertraagt Samsung de lancering voor 'extra kwaliteitstesten'.Het toestel leek nochtans op weg om een regelrechte hit te worden. Het kwam op 19 augustus op de markt en Samsung heeft er ondertussen al zo'n 400.000 van verkocht. De vertraging komt erg ongelegen voor het bedrijf, zeker omdat grote concurrent Apple in de komende weken de iPhone 7 uitbrengt. Samsung hoopte ongetwijfeld om die lancering voor te zijn. Het nieuws haalde de marktwaarde van Samsung Electronics Co Ltd. donderdag dan ook met zeven miljard dollar naar beneden, meldt Reuters.