De twee X-modellen vallen in de midrange, aldus de Zuid-Koreaanse fabrikant. Desondanks hebben ze behoorlijk wat nieuwe techniek aan boord, om het gebruik zo aangenaam mogelijk te maken.

X-Cam

Het model X-Cam heeft, zoals de naam al doet vermoeden, wat extra's op het gebied van camera's. Dat komt neer op twee camera's die mogelijk worden gebruikt om snel en accuraat op beelden in te zoomen. Het display van de X-Cam is uitgevoerd in een techniek die Bending Glass wordt genoemd Dit is een uitvinding van LG om gebogen glazen schermen te maken, waardoor de telefoon geen scherpe hoeken meer heeft.

X-Screen

Het tweede model is de X-Screen, een model dat is uitgerust met 2 displays. Boven het hoofdscherm, met een diagonaal van 4,9 inch zit een kleiner schermpje dat altijd aan staat. Daarop worden belangrijke gegevens getoond, zoals de status van de batterij, de tijd en binnenkomende meldingen.

Bron: Automatiseringgids

De twee X-modellen vallen in de midrange, aldus de Zuid-Koreaanse fabrikant. Desondanks hebben ze behoorlijk wat nieuwe techniek aan boord, om het gebruik zo aangenaam mogelijk te maken.X-CamHet model X-Cam heeft, zoals de naam al doet vermoeden, wat extra's op het gebied van camera's. Dat komt neer op twee camera's die mogelijk worden gebruikt om snel en accuraat op beelden in te zoomen. Het display van de X-Cam is uitgevoerd in een techniek die Bending Glass wordt genoemd Dit is een uitvinding van LG om gebogen glazen schermen te maken, waardoor de telefoon geen scherpe hoeken meer heeft.X-ScreenHet tweede model is de X-Screen, een model dat is uitgerust met 2 displays. Boven het hoofdscherm, met een diagonaal van 4,9 inch zit een kleiner schermpje dat altijd aan staat. Daarop worden belangrijke gegevens getoond, zoals de status van de batterij, de tijd en binnenkomende meldingen. Bron: Automatiseringgids