LG heeft de kwartaalcijfers donderdag bekendgemaakt. Het Zuid-Koreaanse bedrijf leverde in totaal 13,9 miljoen smartphones. Dat is 3 procent meer dan een kwartaal eerder.

LG verwacht dat het volgende kwartaal beter verloopt, dankzij de lancering van de luxe V-serie en de betere verkoop van de goedkope K-serie en de "specialistische" X-serie.

De tv's van LG draaien juist bijzonder goed. Die afdeling, LG Home Entertainment Company, boekte een recordwinst van omgerekend 285 miljoen euro. Dat is te danken aan de Ultra HD- en oled-tv's.

Als geheel boekte LG in het tweede kwartaal een omzet van 11,2 miljard euro. (ANP)

LG heeft de kwartaalcijfers donderdag bekendgemaakt. Het Zuid-Koreaanse bedrijf leverde in totaal 13,9 miljoen smartphones. Dat is 3 procent meer dan een kwartaal eerder.LG verwacht dat het volgende kwartaal beter verloopt, dankzij de lancering van de luxe V-serie en de betere verkoop van de goedkope K-serie en de "specialistische" X-serie.De tv's van LG draaien juist bijzonder goed. Die afdeling, LG Home Entertainment Company, boekte een recordwinst van omgerekend 285 miljoen euro. Dat is te danken aan de Ultra HD- en oled-tv's.Als geheel boekte LG in het tweede kwartaal een omzet van 11,2 miljard euro. (ANP)