Het is niet de eerste keer dat LG een oprolbaar scherm laat zien. Een jaar geleden toonde het bedrijf ook al een dergelijk scherm, maar destijds ging het meer om een proof of concept. Het afgelopen jaar heeft LG de technologie verder uitgewerkt.

Het prototype lijkt nu het meest op een krantenpagina die kan worden opgerold, constateert The Verge. LG verwacht de technologie ook te verwerken in onder meer tv's en tablets. LG heeft ook een 25 inch scherm dat bedacht is voor toepassing in een autodashbord. Daarnaast komt er een 55 inch versie voor verwerking in een gebogen tv.

Bron: Automatiseringgids

Het is niet de eerste keer dat LG een oprolbaar scherm laat zien. Een jaar geleden toonde het bedrijf ook al een dergelijk scherm, maar destijds ging het meer om een proof of concept. Het afgelopen jaar heeft LG de technologie verder uitgewerkt.Het prototype lijkt nu het meest op een krantenpagina die kan worden opgerold, constateert The Verge. LG verwacht de technologie ook te verwerken in onder meer tv's en tablets. LG heeft ook een 25 inch scherm dat bedacht is voor toepassing in een autodashbord. Daarnaast komt er een 55 inch versie voor verwerking in een gebogen tv. Bron: Automatiseringgids