Het gezamenlijke bod op de 4de gsm-licentie van Telenet en Voo moet pas op 27 juni afgeleverd worden. Aanvankelijk was dat op 6 juni voorzien.

Op vraag van Telenet en Voo, een onderdeel van de Waalse Tecteo-groep, mag het bod drie weken later ingediend worden. Daarmee stemde het Belgisch Instituut voor Post en Telecommunicatie (BIPT) in. Telenet en Voo waren de enige kandidaat voor de 4de gsm-licentie.

In een interview met Data News dat nu vrijdag verschijnt, vertelt Tecteo-ceo Stéphane Moreau dat het nog niet bepaald is hoeveel elke partij participeert in de joint venture. Tecteo zal mogelijk niet voor een 50% participatie gaan. "Hoe groter de participatie, hoe meer je moet investeren, uiteraard."

De Waalse regering werkt inmiddels aan een procedure voor het plaatsen van gsm-antennes. Die procedure zou voor alle Waalse gemeenten hetzelfde zijn.

Het gezamenlijke bod op de 4de gsm-licentie van Telenet en Voo moet pas op 27 juni afgeleverd worden. Aanvankelijk was dat op 6 juni voorzien. Op vraag van Telenet en Voo, een onderdeel van de Waalse Tecteo-groep, mag het bod drie weken later ingediend worden. Daarmee stemde het Belgisch Instituut voor Post en Telecommunicatie (BIPT) in. Telenet en Voo waren de enige kandidaat voor de 4de gsm-licentie. In een interview met Data News dat nu vrijdag verschijnt, vertelt Tecteo-ceo Stéphane Moreau dat het nog niet bepaald is hoeveel elke partij participeert in de joint venture. Tecteo zal mogelijk niet voor een 50% participatie gaan. "Hoe groter de participatie, hoe meer je moet investeren, uiteraard." De Waalse regering werkt inmiddels aan een procedure voor het plaatsen van gsm-antennes. Die procedure zou voor alle Waalse gemeenten hetzelfde zijn.