Dat schrijft The New Yorker.

'Ive gaf zeer specifieke suggesties'

Jony Ive en J.J. Abrams, regisseur van de nieuwe Star Wars, kruisten elkaars pad op een feestje in New York. De Apple-designer zou de beeldenstormer daar 'zeer specifieke' suggesties hebben gegeven over het ontwerp van de lichtzwaarden, aldus Abrams.

'Analoog en primitief'

Volgens Ive was het echter 'maar een gesprekje', zo zegt hij in The New Yorker. 'Ik dacht dat het wel interessant zou zijn als dat lichtzwaard wat minder precies zou zijn, een beetje meer spitty. Als het wapen er meer analoog en primitiever uitziet, denk ik dat het daardoor onheilspellender kan worden.'

Jony Ive is ook één van de ontwerpers achter de binnenkort te verschijnen Apple Watch.

Dat schrijft The New Yorker. 'Ive gaf zeer specifieke suggesties'Jony Ive en J.J. Abrams, regisseur van de nieuwe Star Wars, kruisten elkaars pad op een feestje in New York. De Apple-designer zou de beeldenstormer daar 'zeer specifieke' suggesties hebben gegeven over het ontwerp van de lichtzwaarden, aldus Abrams. 'Analoog en primitief'Volgens Ive was het echter 'maar een gesprekje', zo zegt hij in The New Yorker. 'Ik dacht dat het wel interessant zou zijn als dat lichtzwaard wat minder precies zou zijn, een beetje meer spitty. Als het wapen er meer analoog en primitiever uitziet, denk ik dat het daardoor onheilspellender kan worden.' Jony Ive is ook één van de ontwerpers achter de binnenkort te verschijnen Apple Watch.