De gesprekken met de Amerikaanse geïnteresseerde in Getronics zijn nog voor de effectieve onderhandelingen en boekenonderzoeken afgesprongen.

Begin juli meldde Getronics de interesse te hebben opgewekt van een Amerikaans bedrijf, dat alle aandelen wilde overnemen. Nog voor de onderhandelingen of nadere boekenonderzoeken zijn gestart, zijn de gesprekken al weer afgelopen, zo blijkt nu. Een reden werd niet meegedeeld en Getronics wil verder geen commentaar kwijt.

Over welk Amerikaans bedrijf het ging, werd enkel gespeculeerd. Zo gingen er stemmen op dat het het it-dienstenbedrijf SystemsNet zou zijn dat aasde op de Nederlandse firma. Andere evidente namen waren HP, EDS en IBM.

De gesprekken met de Amerikaanse geïnteresseerde in Getronics zijn nog voor de effectieve onderhandelingen en boekenonderzoeken afgesprongen. Begin juli meldde Getronics de interesse te hebben opgewekt van een Amerikaans bedrijf, dat alle aandelen wilde overnemen. Nog voor de onderhandelingen of nadere boekenonderzoeken zijn gestart, zijn de gesprekken al weer afgelopen, zo blijkt nu. Een reden werd niet meegedeeld en Getronics wil verder geen commentaar kwijt. Over welk Amerikaans bedrijf het ging, werd enkel gespeculeerd. Zo gingen er stemmen op dat het het it-dienstenbedrijf SystemsNet zou zijn dat aasde op de Nederlandse firma. Andere evidente namen waren HP, EDS en IBM.