Lieve Mostrey vertrekt als Chief IT & Operations Officer bij BNP Paribas Fortis. Ze wordt opgevolgd door Jacques Godet.

Mostrey, één van de belangrijke vrouwen in de Belgische ict-sector, stapt over naar Euroclear, zo meldt BNP Paribas Fortis. Ze was al 27 jaar aan de slag bij het vroegere Fortis (destijds nog de Generale Bank).

Na haar studies als burgerlijk ingenieur en een postgraduaat economie begon ze bij de Generale Bank. Daar klom zij gestaag op in de hiërarchie, zodat ze in 2006 algemeen directrice Operations Worldwide werd en voorzitster van het Country Management Team van Fortis Bank België. In 2008 werd ze gepromoveerd tot Chief Operating Officer (COO) en lid van het Management Committee van Fortis Bank. Sinds mei 2009 was Mostrey chief IT and Operations Officer bij BNP Paribas Fortis, waardoor zij niet alleen bevoegd is voor it, maar voor de aankopen, de backoffice en de facilities.

Mostrey wordt als cio opgevolgd door Jacques Godet (53). Ook hij is gepokt en gemazeld in de it van Fortis. Na ruim 16 jaar van verschillende functies bij onder meer Fabricom, Generale Bank en Synetics werd de burgerlijk ingenieur van opleiding in 1997 cio van de Generale Bank. Toen die opging in Fortis stond hij in voor de integratie. Na de fusie leidde hij onder meer enkele jaren de boekhouding en was hij verantwoordelijk voor het change management binnen de groep. In 2007 werd Godet benoemd tot cio van Fortis. Na de Fortis-lotgevallen tijdens de crisis stond hij recentelijk in voor de it-integratie van Fortis bij BNP Paribas.

Lieve Mostrey vertrekt als Chief IT & Operations Officer bij BNP Paribas Fortis. Ze wordt opgevolgd door Jacques Godet. Mostrey, één van de belangrijke vrouwen in de Belgische ict-sector, stapt over naar Euroclear, zo meldt BNP Paribas Fortis. Ze was al 27 jaar aan de slag bij het vroegere Fortis (destijds nog de Generale Bank). Na haar studies als burgerlijk ingenieur en een postgraduaat economie begon ze bij de Generale Bank. Daar klom zij gestaag op in de hiërarchie, zodat ze in 2006 algemeen directrice Operations Worldwide werd en voorzitster van het Country Management Team van Fortis Bank België. In 2008 werd ze gepromoveerd tot Chief Operating Officer (COO) en lid van het Management Committee van Fortis Bank. Sinds mei 2009 was Mostrey chief IT and Operations Officer bij BNP Paribas Fortis, waardoor zij niet alleen bevoegd is voor it, maar voor de aankopen, de backoffice en de facilities. Mostrey wordt als cio opgevolgd door Jacques Godet (53). Ook hij is gepokt en gemazeld in de it van Fortis. Na ruim 16 jaar van verschillende functies bij onder meer Fabricom, Generale Bank en Synetics werd de burgerlijk ingenieur van opleiding in 1997 cio van de Generale Bank. Toen die opging in Fortis stond hij in voor de integratie. Na de fusie leidde hij onder meer enkele jaren de boekhouding en was hij verantwoordelijk voor het change management binnen de groep. In 2007 werd Godet benoemd tot cio van Fortis. Na de Fortis-lotgevallen tijdens de crisis stond hij recentelijk in voor de it-integratie van Fortis bij BNP Paribas.