Na ruim 20 jaar HP stapt Linda Quartier over naar de integrator T-Systems. Ze wordt er verkoopsdirecteur voor de Europese instellingen.

Linda Quartier gaat vanaf 15 juli van start en wordt verantwoordelijk voor de T-Systems business groep die de Europese instellingen moet inpalmen. Ze wordt tevens opgenomen in het executive management team van T-Systems België.

De overstap naar T-Systems is opvallend want Quartier was ruim 20 jaar aan de slag bij HP. De jongste drie jaar was ze er global account manager voor de Europese instellingen. HP haalde in 2006 samen met Orange Business Services het belangrijke Testa-contract binnen voor het netwerk tussen de verschillende administraties van de lidstaten. Het ging toen om een bedrag van zo'n 90 miljoen euro.

Er loopt vandaag een zeer belangrijke offerte bij de Europese Commissie voor het Galileo gps-project, goed voor 3,4 miljard euro. In de huidige pilootfase verzorgt T-Systems de it-diensten in het centrale datacenter bij München. Het ondersteunt eveneens de integratie van de it-diensten.

Na ruim 20 jaar HP stapt Linda Quartier over naar de integrator T-Systems. Ze wordt er verkoopsdirecteur voor de Europese instellingen. Linda Quartier gaat vanaf 15 juli van start en wordt verantwoordelijk voor de T-Systems business groep die de Europese instellingen moet inpalmen. Ze wordt tevens opgenomen in het executive management team van T-Systems België. De overstap naar T-Systems is opvallend want Quartier was ruim 20 jaar aan de slag bij HP. De jongste drie jaar was ze er global account manager voor de Europese instellingen. HP haalde in 2006 samen met Orange Business Services het belangrijke Testa-contract binnen voor het netwerk tussen de verschillende administraties van de lidstaten. Het ging toen om een bedrag van zo'n 90 miljoen euro. Er loopt vandaag een zeer belangrijke offerte bij de Europese Commissie voor het Galileo gps-project, goed voor 3,4 miljard euro. In de huidige pilootfase verzorgt T-Systems de it-diensten in het centrale datacenter bij München. Het ondersteunt eveneens de integratie van de it-diensten.