De uitbreiding komt er nadat het vorig jaar op een conferentie in de VS groeiende interesse merkte van spelers. Ook won het toen de investeringsprijs Connecticut Invest ter waarde van een half miljoen dollar.

Het Amerikaanse kantoor start met vier verkoops- en ondersteuningsmedewerkers, al zijn er plannen om dat verder uit te breiden later dit jaar.

LindaCare specialiseert zich in het op afstand monitoren van patiënten met chronische ziekten. Dat moet leiden tot betere kwaliteit en lagere behandelingskosten. Vorig jaar kon het bedrijf nog een investering van anderhalf miljoen euro afronden, dat werd toen gebruikt voor Europese groei en uitbreiding van het gezondheidsplatform.

De uitbreiding komt er nadat het vorig jaar op een conferentie in de VS groeiende interesse merkte van spelers. Ook won het toen de investeringsprijs Connecticut Invest ter waarde van een half miljoen dollar.Het Amerikaanse kantoor start met vier verkoops- en ondersteuningsmedewerkers, al zijn er plannen om dat verder uit te breiden later dit jaar. LindaCare specialiseert zich in het op afstand monitoren van patiënten met chronische ziekten. Dat moet leiden tot betere kwaliteit en lagere behandelingskosten. Vorig jaar kon het bedrijf nog een investering van anderhalf miljoen euro afronden, dat werd toen gebruikt voor Europese groei en uitbreiding van het gezondheidsplatform.