Het professionele sociale netwerk LinkedIn rondt de kaap van 1 miljoen leden in België.

In totaal telt LinkedIn vandaag 120 miljoen leden, van wie 26 miljoen Europeanen en dus 1 miljoen Belgen. In onder meer Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje ligt het aantal leden al op 2 miljoen. In het Verenigd Koninkrijk zijn er al 6 miljoen.

Qua sectoren staat in ons land de it-wereld op de eerste plaats in LinkedIn, gevolgd door de overheid en de financiële sector. Europese Commissie, BNP Paribas Fortis, K.U.Leuven en de universiteit van Gent, KBC Bank & Verzekering en Belgacom zijn de organisaties met de meeste LinkedIn-leden in België.

Het professionele sociale netwerk LinkedIn rondt de kaap van 1 miljoen leden in België. In totaal telt LinkedIn vandaag 120 miljoen leden, van wie 26 miljoen Europeanen en dus 1 miljoen Belgen. In onder meer Nederland, Frankrijk, Italië en Spanje ligt het aantal leden al op 2 miljoen. In het Verenigd Koninkrijk zijn er al 6 miljoen. Qua sectoren staat in ons land de it-wereld op de eerste plaats in LinkedIn, gevolgd door de overheid en de financiële sector. Europese Commissie, BNP Paribas Fortis, K.U.Leuven en de universiteit van Gent, KBC Bank & Verzekering en Belgacom zijn de organisaties met de meeste LinkedIn-leden in België.