Het bedrijf levert de tool volgens het 'give-to-get-model'. Dat betekent dat een gebruiker eerst zijn of haar eigen salaris moet invoeren om te kunnen zien wat andere mensen met dezelfde baan verdienen.

De nieuwe functie is vooralnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en Groot-Brittannië, maar er zijn wel plannen om LinkedIn Salary uit te rollen naar andere landen begin volgend jaar.

Wie wil weten wat een Belgische informaticus verdienst kan terecht bij de salarisenquête die Data News begin dit jaar liet uitvoeren. We maakten daarbij een uitgebreide analyse en infografiek van de lonen en voorwaarden uit de sector. (ANP/PVL)

Het bedrijf levert de tool volgens het 'give-to-get-model'. Dat betekent dat een gebruiker eerst zijn of haar eigen salaris moet invoeren om te kunnen zien wat andere mensen met dezelfde baan verdienen.De nieuwe functie is vooralnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en Groot-Brittannië, maar er zijn wel plannen om LinkedIn Salary uit te rollen naar andere landen begin volgend jaar.Wie wil weten wat een Belgische informaticus verdienst kan terecht bij de salarisenquête die Data News begin dit jaar liet uitvoeren. We maakten daarbij een uitgebreide analyse en infografiek van de lonen en voorwaarden uit de sector. (ANP/PVL)