Het toevoegen van de opname kan alleen via de smartphone-app, maar het afspelen van de fragmenten kan via alle kanalen van LinkedIn. Wie wil horen hoe de naam van een lid van het netwerk wordt uitgesproken, klikt op diens profielpagina gewoon op het nieuwe luidsprekerknopje naast de naam van de gebruiker. Momenteel staat die er nog niet bij iedereen: de functie wordt in de loop van deze maand over de hele wereld uitgerold.

Zakelijke etiquette

Volgens LinkedIn is het juist uitspreken van iemands (voor)naam niet alleen een belangrijke zakelijke etiquette, maar zorgt de functie ook voor een meer inclusieve arbeidsmarkt, doordat mensen met een 'lastige' naam niet telkens andere mensen hoeven te corrigeren als ze hun naam verkeerd uitspreken.

Het toevoegen van de opname kan alleen via de smartphone-app, maar het afspelen van de fragmenten kan via alle kanalen van LinkedIn. Wie wil horen hoe de naam van een lid van het netwerk wordt uitgesproken, klikt op diens profielpagina gewoon op het nieuwe luidsprekerknopje naast de naam van de gebruiker. Momenteel staat die er nog niet bij iedereen: de functie wordt in de loop van deze maand over de hele wereld uitgerold.Volgens LinkedIn is het juist uitspreken van iemands (voor)naam niet alleen een belangrijke zakelijke etiquette, maar zorgt de functie ook voor een meer inclusieve arbeidsmarkt, doordat mensen met een 'lastige' naam niet telkens andere mensen hoeven te corrigeren als ze hun naam verkeerd uitspreken.