LinkedIn maakte het vorige maand al mogelijk voor gebruikers om via hun mobiel toestel te zoeken naar jobs. Het bedrijf merkt dat intussen circa 30 procent van alle mensen die naar een baan zoeken op LinkedIn, dat doen via een smartphone of tablet.

Met de nieuwe functionaliteit beantwoordt LinkedIn aan de grote vraag van gebruikers om daarbij ook direct te kunnen solliciteren, zo schrijft product manager Vaibhav Goel op de LinkedIn Blog. 'We willen hen helpen in hun zoektocht naar een job,' luidt het.

Bekijk een slideshow van LinkedIn:

Apply to Jobs on LinkedIn Mobilefrom LinkedIn

LinkedIn maakte het vorige maand al mogelijk voor gebruikers om via hun mobiel toestel te zoeken naar jobs. Het bedrijf merkt dat intussen circa 30 procent van alle mensen die naar een baan zoeken op LinkedIn, dat doen via een smartphone of tablet. Met de nieuwe functionaliteit beantwoordt LinkedIn aan de grote vraag van gebruikers om daarbij ook direct te kunnen solliciteren, zo schrijft product manager Vaibhav Goel op de LinkedIn Blog. 'We willen hen helpen in hun zoektocht naar een job,' luidt het. Bekijk een slideshow van LinkedIn: Apply to Jobs on LinkedIn Mobilefrom LinkedIn