Met een omzet van 473 miljoen dollar in het eerste kwartaal van dit jaar heeft LinkedIn de verwachtingen van de analisten overtroffen. Zij rekenden in doorsnee op een omzet van 466,6 miljoen dollar.

Volgens het bedrijf steeg het aantal gebruikers tot meer dan 300 miljoen. Mogelijk nemen de sterke cijfers de zorgen bij beleggers over de afzwakkende groei van LinkedIn weg.

De internetonderneming gaf aan voor het tweede kwartaal een omzet te verwachten van 500 tot 505 miljoen dollar. Hier wordt in doorsnee door analisten gerekend op meer dan 505 miljoen dollar.

De netwerksite voor professionals leed wel een nettoverlies van 13,4 miljoen dollar in het afgelopen kwartaal, terwijl een jaar eerder nog een winst werd geboekt van 22,6 miljoen dollar. (Belga/MI)

Met een omzet van 473 miljoen dollar in het eerste kwartaal van dit jaar heeft LinkedIn de verwachtingen van de analisten overtroffen. Zij rekenden in doorsnee op een omzet van 466,6 miljoen dollar. Volgens het bedrijf steeg het aantal gebruikers tot meer dan 300 miljoen. Mogelijk nemen de sterke cijfers de zorgen bij beleggers over de afzwakkende groei van LinkedIn weg. De internetonderneming gaf aan voor het tweede kwartaal een omzet te verwachten van 500 tot 505 miljoen dollar. Hier wordt in doorsnee door analisten gerekend op meer dan 505 miljoen dollar. De netwerksite voor professionals leed wel een nettoverlies van 13,4 miljoen dollar in het afgelopen kwartaal, terwijl een jaar eerder nog een winst werd geboekt van 22,6 miljoen dollar. (Belga/MI)