De totale omzet ging met 31 procent omhoog tot 933 miljoen dollar ten opzichte van vorig jaar. Het aantal leden nam met 18 procent toe tot 450 miljoen. Er werd echter wel een nettoverlies geleden van 119 miljoen dollar. Dat had vooral te maken met belastingtechnische zaken.

In juni werd bekend dat Microsoft ruim 26 miljard dollar in contanten betaalt voor LinkedIn, dat zijn naam en onafhankelijkheid behoudt. Microsoft verwacht de overname voor het einde van dit jaar af te ronden. Topman Jeff Weiner van LinkedIn zei in een toelichting op de cijfers dat de samenwerking met Microsoft de groei van het bedrijf zal versnellen.

(ANP/WK)

De totale omzet ging met 31 procent omhoog tot 933 miljoen dollar ten opzichte van vorig jaar. Het aantal leden nam met 18 procent toe tot 450 miljoen. Er werd echter wel een nettoverlies geleden van 119 miljoen dollar. Dat had vooral te maken met belastingtechnische zaken.In juni werd bekend dat Microsoft ruim 26 miljard dollar in contanten betaalt voor LinkedIn, dat zijn naam en onafhankelijkheid behoudt. Microsoft verwacht de overname voor het einde van dit jaar af te ronden. Topman Jeff Weiner van LinkedIn zei in een toelichting op de cijfers dat de samenwerking met Microsoft de groei van het bedrijf zal versnellen.(ANP/WK)