Ict-dienstenbedrijf Logica heeft cio Laurent Allard weggeplukt van Axa Technology Services (ATS), de it-poot van de bankgroep.

Allard begint op 15 oktober bij Logica. Hij wordt verantwoordelijk voor het interne it- en kennisbeheer van Logica. De nadruk zal voor hem, aldus een persbericht, liggen op integratie van oplossingen, efficiencyverbetering, veiligheid en meer effectiviteit. Hij gaat werken vanuit Parijs.

De voorbije zeven jaar werkte Allard als cio van ATS. Daarvóór vervulde Allard de functies van programmamanager CRM IT en hoofdarchitect bij AXA. Nog eerder werkte hij als hoofdarchitect en hoofd van het team System Engineering bij Crédit du Nord en als systeemingenieur bij La Redoute.

Ict-dienstenbedrijf Logica heeft cio Laurent Allard weggeplukt van Axa Technology Services (ATS), de it-poot van de bankgroep. Allard begint op 15 oktober bij Logica. Hij wordt verantwoordelijk voor het interne it- en kennisbeheer van Logica. De nadruk zal voor hem, aldus een persbericht, liggen op integratie van oplossingen, efficiencyverbetering, veiligheid en meer effectiviteit. Hij gaat werken vanuit Parijs. De voorbije zeven jaar werkte Allard als cio van ATS. Daarvóór vervulde Allard de functies van programmamanager CRM IT en hoofdarchitect bij AXA. Nog eerder werkte hij als hoofdarchitect en hoofd van het team System Engineering bij Crédit du Nord en als systeemingenieur bij La Redoute.