De Britse krant de Guardian heeft op haar website een aantal foto's online gezet waar je op een interactieve manier de schade kan bekijken die de rellen van de afgelopen dagen hebben veroorzaakt.

De rellen in Londen en andere steden hebben voor enorme schade aan winkelpanden en huizen gezorgd. De Guardian heeft een eenvoudig, maar efficiënt middel gevonden om het effect te tonen van de kracht waarmee de vandalen hebben huisgehouden.

Met een eenvoudige schuifbeweging over de verschillende beelden kan je op de website van de krant de toestand voor en na de passage van de vandalen in Croydon en Tottenham bekijken. Het lijkt op een oorlogszone. Hele gebouwen zijn totaal verwoest.

De Britse krant de Guardian heeft op haar website een aantal foto's online gezet waar je op een interactieve manier de schade kan bekijken die de rellen van de afgelopen dagen hebben veroorzaakt. De rellen in Londen en andere steden hebben voor enorme schade aan winkelpanden en huizen gezorgd. De Guardian heeft een eenvoudig, maar efficiënt middel gevonden om het effect te tonen van de kracht waarmee de vandalen hebben huisgehouden. Met een eenvoudige schuifbeweging over de verschillende beelden kan je op de website van de krant de toestand voor en na de passage van de vandalen in Croydon en Tottenham bekijken. Het lijkt op een oorlogszone. Hele gebouwen zijn totaal verwoest.