Internetgebruikers die op zoek zijn naar informatie over de actrice Jessica Biel, riskeren het vaakst terecht te komen op een site die spyware of een virus bevat. Dat weet antivirusbedrijf McAfee.

De 27-jarige Jessica Biel, die onder meer bekend is van de serie 7th Heaven, heeft immers Brad Pitt onttroond als "gevaarlijkste beroemdheid voor opzoekingen op internet", meldt McAfee. Mensen die "Jessica Biel", of combinaties waarin haar naam voorkomt, intypen in een zoekmachine, hebben een kans op vijf om op een site met schadelijke software te belanden.

De actrice gaat daarmee popster Beyoncé vooraf in de ranglijst van "gevaarlijke beroemdheden". Daarachter volgen actrice Jennifer Aniston, American footballspeler Tom Brady, zangeres Jessica Simpson, topmodel Gisele Bündchen en tieneridool Miley Cyrus. Brad Pitt valt in vergelijking met vorig jaar terug van de eerste naar de tiende plaats.

Opzoekingen op de Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle leveren duidelijk minder gevaar op. Zij worden respectievelijk 34ste en 39ste geklasseerd.

Bron: Belga

Internetgebruikers die op zoek zijn naar informatie over de actrice Jessica Biel, riskeren het vaakst terecht te komen op een site die spyware of een virus bevat. Dat weet antivirusbedrijf McAfee. De 27-jarige Jessica Biel, die onder meer bekend is van de serie 7th Heaven, heeft immers Brad Pitt onttroond als "gevaarlijkste beroemdheid voor opzoekingen op internet", meldt McAfee. Mensen die "Jessica Biel", of combinaties waarin haar naam voorkomt, intypen in een zoekmachine, hebben een kans op vijf om op een site met schadelijke software te belanden. De actrice gaat daarmee popster Beyoncé vooraf in de ranglijst van "gevaarlijke beroemdheden". Daarachter volgen actrice Jennifer Aniston, American footballspeler Tom Brady, zangeres Jessica Simpson, topmodel Gisele Bündchen en tieneridool Miley Cyrus. Brad Pitt valt in vergelijking met vorig jaar terug van de eerste naar de tiende plaats. Opzoekingen op de Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle leveren duidelijk minder gevaar op. Zij worden respectievelijk 34ste en 39ste geklasseerd. Bron: Belga