Managing director Luc De Clerck verlaat Cegeka. "Het is tijd om wat andere lucht op te snuiven."

Luc De Clerck verlaat eind mei de Limburgse integrator Cegeka. Dat komt als een verrassing want de jongste jaren werd De Clerck het gezicht van het bedrijf. Hij zorgde voor organische groei, onder andere in Wallonië en trok Cegeka open voor diverse organisaties zoals het Cioforum. "Na acht jaar wil ik iets anders doen. Ik laat het even op me afkomen, maar mijn hart blijft natuurlijk wel in de ict-sector kloppe", vertelt De Clerck.

In juni en juli neemt hij een korte sabatical. Bij Cegeka wordt De Clerck ad interim vervangen door divisiedirecteurs Hedwig Vergeylen en Jos Polleunis.

Luc De Clerck werkte zeven jaar bij transportbedrijf DHL, ondermeer als global intranet manager. In '97 werkt hij samen met Peter Hinsen bij de internet dienstenleverancier e-Com die uiteindelijk verkocht werd aan Alcatel-Lucent. In 2000 richtte Luc De Clerck Streamcase op, dat met Belgacom ook de eerste video-on-demand diensten opzette. Sinds 2003 was hij aan de slag bij Cegeka, de jongste twee jaar als managing director.

Managing director Luc De Clerck verlaat Cegeka. "Het is tijd om wat andere lucht op te snuiven." Luc De Clerck verlaat eind mei de Limburgse integrator Cegeka. Dat komt als een verrassing want de jongste jaren werd De Clerck het gezicht van het bedrijf. Hij zorgde voor organische groei, onder andere in Wallonië en trok Cegeka open voor diverse organisaties zoals het Cioforum. "Na acht jaar wil ik iets anders doen. Ik laat het even op me afkomen, maar mijn hart blijft natuurlijk wel in de ict-sector kloppe", vertelt De Clerck. In juni en juli neemt hij een korte sabatical. Bij Cegeka wordt De Clerck ad interim vervangen door divisiedirecteurs Hedwig Vergeylen en Jos Polleunis. Luc De Clerck werkte zeven jaar bij transportbedrijf DHL, ondermeer als global intranet manager. In '97 werkt hij samen met Peter Hinsen bij de internet dienstenleverancier e-Com die uiteindelijk verkocht werd aan Alcatel-Lucent. In 2000 richtte Luc De Clerck Streamcase op, dat met Belgacom ook de eerste video-on-demand diensten opzette. Sinds 2003 was hij aan de slag bij Cegeka, de jongste twee jaar als managing director.